Provinciaal Kampioenschap cross 14/01/2024

Gepubliceerd op: 17/01/2024

De afspraak voor het provinciaal kampioenschap cross was in de kattenstad Ieper. Sommige vertrokken richting Ieper in een lichte sneeuwval. Het was snel kijken van deze bleef beperkt tot enkele minuten.
Het was voor de jeugdtrainers een opsteker dat er meerdere jeugdatleten aan de start stonden. Motto van de  jeugdtrainers: jong geleerd is later vruchten plukken.
Anders bij de indoor- en pistewedstrijden zijn er hier podia bij de cadetten en scholieren, zowel bij de 1ste als bij de 2de jaars.
KKS haalde 2 medailles binnen.
Bij de 1ste jaars scholieren croste Wietse Duthoo naar brons, voor broer Warre was het net naast het podium, als 8ste liep Thibaut Lachat  over de meet. Bij de 2de jaars werd Arthur Ballekens 13de.

Hetty Boons won de algemene mastersloop bij de vrouwen en daarbij, logisch ook het goud bij de masters W35.
Als er iemand zijn uitslag kan voorspellen is het senior Florens Maricau . Voor de wedstrijd zei hij : ik wordt zevende,ik heb de deelnemers eens bekeken. En ja, wie kwam er als 7de over de meet? Juist Florens .

Bij de cadetten was het geel-rode van KKS goed te spotten. Bij de 1ste jaars werd Fons Vandoorn 10de en Gilles Vanneste 15de.
Bij de 2de jaars was de KKS-volgorde : 15de Cyril Bridelance ; 18de Ferre Vandoorn ; 20ste Rune Truyaert; 23ste Sebastiaan Vercruysse , Bjaerne bleef ziek thuis.

Als laatste kwam master M40 Dieter Debal in het veld, de bronzen medaille werd net voor hem door een medeloper opgeraapt.

Foto , met dank aan Johan Heytens en Alain Maricau, zijn te vinden op jullie Twizzit-account onder 'media' of via deze link.

 

Recent gepost nieuws