Kampioenschap van Vlaanderen cadetten

Gepubliceerd op: 22/01/2024

Voor zowel Cas Glorieux als voor Bjarne Gaereminck was het hun eerste deelname aan een Vlaams Kampioenschap indoor.
Sprinter Cas kwam aan de start van de 60 meter, eenmaal vlak en eenmaal met hindernissen. Op de 60m kwam hij als snelste uit de blokken maar jammer genoeg kwam er geen persoonlijk record uit de spikes. Geen getreur, die kwam er wel bij de 60m horden.
Bjarne  mocht deelnemen aan de dubbele baanronde, indoor is dit gelijk aan 400m. Hij had zijn wedstrijd goed ingedeeld. De gevreesde klop op een 400m kwam er niet. Hij zette een sterk persoonlijk record neer, hij deed er ruim 2 seconden van af, bleef met 89/100 net boven de minuut.

Nog een primeur: KKS-er Olivier Denolf, livestreamreporter op de Moore Guldensporenmeeting mocht dit nu ook doen voor de Vlaamse Atletiekliga en deed dit met verve.

Uitgelichte livestream van de KKS-atleten 

Recent gepost nieuws