Crosscup Relays Berlare

Gepubliceerd op: 23/10/2023

Naar jaarlijkse gewoonte start het veldloopseizoen met een aflossingswedstrijd. KKS vaardigde 4 teams af in Berlare: Warre, Wietse en Arthur kwamen in actie bij de scholieren. Genelva, Michelle en Hetty verdedigden de clubkleuren bij de senioren dames en bij de senioren heren vormden Mathisse, Carlos en Florens een team. Het masterteam bestond uit Hannes, Dieter en Olivier.

De bonte mengeling van sprinters en (middel)lange afstandslopers trok zich uit de slag op een gevarieerd parcours: modder, lopende stroken en zand maakten het de atleten knap lastig, maar iedereen haalde vlot de finish. Nu de spikes ingelopen zijn, kan het veldloopseizoen beginnen met zondag al een eerste Crosscupwedstrijd in Roeselare.
Meer foto's op twizzit!

Recent gepost nieuws