Crosscup Berlare

Gepubliceerd op: 24/10/2022

Om een laatste keer onze retro KKS clubtruitjes te verdedigen, zakten de afstandslopers massaal af naar de cross cup relays in Berlare.

Met maar liefst 7 teams verschenen we aan de start van DE teamwedstrijd van het jaar. Er heerste een warme, ietwat nerveuze sfeer en een goedlachse KKSer met kennis van sportvoeding had zelf voor een heuse catering gezorgd.

Het is voor de fun! Zei de trainer.
Ook al was dat wat relatief aangezien ook alle andere topclubs van België vertegenwoordigd waren met hun beste atleten. Terwijl de contacten langs de zijlijn sportief en vriendschappelijk waren, werd er op het veld keihard gestreden om elke millimeter. Elke KKSer ging tot het uiterste. Met volle focus en inzet schoten de atleten over het veld om de stok door te geven of glorievol over de eindmeet te brengen. Ondertussen zetten de teamleden ook hun supporterstalenten in en werd een heus fandorp gecreëerd bij elke passage. De resultaten waren schitterend en veelbelovend voor de rest van het seizoen. En de coach was tevreden want zijn hele equipe had met plezier gelopen. Het was een geslaagde team uitstap om het atletiekseizoen 2022-2023 mee af te trappen.

De concurrentie is gewaarschuwd, met onze nieuwe clubtruitjes gaan we nog harder vlammen!

Proficiat aan alle deelnemende KKS atleten!

Recent gepost nieuws